Selskaper

Selskaper


Vi driver konferansevirksomhet, men tilrettelegger også for selskaper. Gårdsmiljøet og låven gir en unik ramme og atmosfære for et selskap. Om en velger å ha bryllupsfesten hos oss får en hele låven for seg selv. 

Våre overnattingsrom er sjarmerende, har høy standard og er utstyrt med senger som er gode å sove i. Rommene er fordelt på de ombygde bygningene på gården; stabburet, stallen, smia, huset og inne i hovedbygningen. Tilsammen har vi 30 rom, og 50 sengeplasser.

 
alt
 

Servering

Kjellerstua gir en god stemning for mottagelse og velkomstdrink. Middagen serveres i Festsalen som er det gamle, ombygde fjøset med plass til 90 personer.
 
Våre kokker legger sin sjel i å servere spennende mat gjerne med basis i lokale råvarer - og med utsøkte viner til. På gården finnes viltvoksende timian, karve og oregano, samt en del frukt og bær. 
 
Ved bryllup foregår dansen i Storsalen i toppetasjer der det er plass til 120 gjester. Låven er innholdsrik med flere stuer, salonger, bar og mingleplass for eventuell mer servering.
 
alt
 

 

// Bestilling / forespørsel

Vil du vite mer om oss? Fyll ut skjema og vi tar kontakt så snart vi kan!

Gå til skjema