Mat og drikke

Hovedfokuset vårt er råvarer fra egen jord til eget bord. Vi er opptatt av at råvarenes kvaliteter skal fremheves og tilberedes på en ekte og ærlig måte. Menyene blir satt sammen basert på hva som er i sesong.

Vårt kjøkken
Vi er opptatt av at råvarenes kvaliteter skal fremheves og tilberedes på en ekte og ærlig måte. Da vi produserer en vesentlig del av råvarene selv, har vi god kontroll på verdikjeden fra jord til bord. Vi bruker råvarene maksimalt og unngår at verdifull mat går til spille. Også «skeive» gulrøtter, agurker eller rødbeter er fullgode til bruk i vårt kjøkken. Hos oss får du sjelden tilbud om lunsjbuffe, men vi serverer heller en velsmakende 2-retters varm lunsj. På denne måten reduserer vi matsvinn.

Våre hadelandskokker er fremragende til å lage retter med utgangspunkt i de råvarene vi produserer på gården. I sesong har vi nå grønnsaker og urter som tas rett inn fra hagen. I store deler av året har vi lagrede rotgrønnsaker og poteter av førsteklasses kvalitet, alt økologisk dyrket.

Ole Ivar er en svært erfaren kokk. Han setter opp velsmakende menyer med variert tradisjonsmat og har unik kompetanse på fisk og sjømat. Ole Ivar har mangeårig relasjon til Arne Brimi og er inspirert av Brimis kjøkken.

Mikkel er en ung og dedikert kokk som tryller frem estetiske og smaksmessige store opplevelser. Han liker å kombinere våre egenproduserte råvarer med orientalske smaker. Vertskapet på gården har bodd mange år i Asia og applauderer at vårt kjøkken også har asiatiske retter på menyen. Vi erfarer at mange gjester setter pris på å få servert mat med asiatisk vri.