Selskap og hygge!

Vi skjemmer deg bort med rene og ekte smaker fra terroiret på Hadeland. Gårdskjøtt, selvplukket frukt, bær og grønnsaker fra gårdshagen er noe du kan glede deg til. I skogen bugner det av ville vekster og sopp som vi sanker og bruker på gårdskjøkkenet hele året.


Idyllisk, harmonisk, naturskjønt

Ekte opplevelser til alle årstider
Naturens palett speiler årstidenes farger og nyanser. Midt i dette maleriske kulturlandskapet finner du Helgaker Gård. Vi har utsyn mot elver, innsjøen, frodige enger, bølgende kornåkre og grønne topper.

Gårdstun fra 1700-tallet på tradisjonsrike Hadeland
Gårdsmiljøet er en perfekt ramme for fester. Enten du skal arrangere bryllup, jubileum eller et større selskap – hos oss kommer atmosfæren nesten av seg selv. Ekte og ujålete med naturen som kulisser. På den store dagen får dere hele låven til disposisjon.

Tunet består av sjarmerende gårdshus som er restaurert ut fra filosofien "ta naturen inn". Du bor og lever godt på en levende gård.

Rom for enhver anledning
Uteområdene har direkte inngang til låven og dagligstua som er et lunt sted for mingling, vielse, mottakelse og velkomstdrink.

Den staselige spisesalen ligger i fjøset, her serverer vi deg festmiddagen. Gjennom glassvegger i spisesalen, kan du følge med på kokker i arbeid på kjøkkenet.

Nye Bækkestua har mer rustikke rammer, og er populært for de mer uformelle samlinger.

Etter middag forflytter du deg til storstua, peisestua og barområdet opp i etasjene​. Til et atmosfærisk miljø med høy trivselsfaktor.

Vi tilbyr deg også et unikt chambre separee - et separat rom der færre gjester kan nyte mat og drikke uforstyrret.

53031232817624812319