Bespisning

På Helgaker Gård gir vi deg ekte opplevelser i et levende gårdsmiljø. Vi er godt i gang med økologisk landbruk og gleder oss til reisen videre. Raust, rent, smakfullt og kortreist er vårt varemerke.



Hovedfokuset i vårt kjøkken er å benytte råvarer fra egen jord til eget bord. Vårt eget Angus kjøtt er som regel alltid på middags- eller lunsjmenyen. Fra 2023 blir produktene fra vår økologiske produksjon Debio godkjent. Vi er i gang med å forme flere gode vegetarretter på menyen, og ønsker at hver gjest skal få oppleve et godt vegetarmåltid mens de er på besøk hos oss. Vi finner også inspirasjon fra det globale kjøkken, og du skal ikke se bort ifra at du vil se norske råvarer med en asiatisk vri her på menyen i den nærmeste tiden.

19

A huge THANK YOU from the Management Team of the Hylleraas Centre who spent their Management Conference at Helgaker Gård with a wonderful lunch with their own local food and a trail walk guided by the farmer himself, Knut Ivar Helgaker.

- Trygve Helgaker

Professor Universitetet i Oslo

236 EE861 DE C683 446 A 816 E D69 BA9 AA5869174