Selskaper og Events

Gårdsmiljøet er en perfekt ramme for fester og events. Enten du skal arrangere bryllup, jubileum, kick-off eller et større selskap – hos oss kommer atmosfæren nesten av seg selv. Ekte og ujålete med naturen som kulisser.

Ekte opplevelser til alle årstider
Naturens palett speiler årstidenes farger og nyanser. Midt i dette maleriske kulturlandskapet finner du Helgaker Gård. Vi har utsyn mot elver, innsjøen, frodige enger, bølgende kornåkre og grønne topper.

Gårdstun fra 1700-tallet på tradisjonsrike Hadeland
Tunet består av sjarmerende gårdshus som er restaurert ut fra filosofien "ta naturen inn". Du bor og lever godt på en levende gård.

Vi har utviklet dette landskapshotellet gradvis over flere år, og gjenbruk av de gamle gårdsbygningene har vært bærebjelken i det vi har bygd opp.

Rom for enhver anledning
Uteområdene har direkte inngang til låven og dagligstua som er et lunt sted for mingling, vielse, mottakelse og velkomstdrink.

Den staselige spisesalen ligger i fjøset, her serverer vi deg festmiddagen. Gjennom glassvegger i spisesalen, kan du følge med på kokker i arbeid på kjøkkenet.

Nye Bækkestua har mer rustikke rammer, og er populært for de mer uformelle samlinger.

Etter middag forflytter du deg til storstua, peisestua og barområdet opp i etasjene​. Til et atmosfærisk miljø med høy trivselsfaktor.

Vi tilbyr deg også et unikt chambre separee - et separat rom der færre gjester kan nyte mat og drikke uforstyrret.

9523241263313017831