Ta naturen inn

Som et avbrekk fra møterommet anbefaler vi «Ta naturen inn» for å søke stillhet og inspirasjon. Dag O. Hessen er vår ambassadør og "guider" deg på denne turen i nærskogen.

En skogsreise til ettertanke
Menneskers evne til å ta inn kunst, kultur og natur er forskjellig fra person til person. På samme måte som noen lett lar seg begeistre på en kunstutstilling, sliter andre med å forstå og ta inn inntrykkene. En reise i skogen påvirker oss i forskjellig grad. Dersom du tillater du deg å bruke sansene, og åpne opp for inntrykk, så vil skogen by på unike opplevelser.

Samspillet i en skog kan på mange måter speile den verden vi mennesker lever i. Tar vi oss tid til å stoppe opp, gå nærmere, og virkelig oppleve, så byr den vanlige norske skogen på unike opplevelser.

Bli med oss på en reise, gjennom den lyse og åpne bjørkeskogen, den tradisjonsrike hasselskogen, skogen med porøse ospetrær og den tunge og mørke granskogen.

Få fornyet energi
Dette er en aktivitet som passer perfekt som et avbrekk på møtedagen, og garantert gir rom for refleksjon og ettertanke. Frisk luft for hodet får du med på kjøpet!

Vi anbefaler å sette av minimum 30-60 minutter til denne opplevelsen, og vi kan tilpasse begynnelse og slutt etter ønsker og behov.

Under kan du oppleve en digital versjon av Ta Naturen Inn, der biolog Dag O. Hessen gir deg en innføring i de ulike treslagene du finner i vår nærskog. Velg fullskjerm for en best mulig opplevelse.

Living in London but with farming roots, I can truly say I felt connected to my roots trying out new skills and fashion statements at Helgaker Gård. We would highly recommend any team to visit here, for a get away in lovely rural surroundings. Thank you for your personal and high level of service!

- Mo Ali

Leadership team MSD Norway

43221