Møter og events på en levende gård

Vi legger til rette for at ideer og nye perspektiver gror godt, jordnært og organisk. Du får veksling mellom hvile og aktivitet i akkurat det tempoet du foretrekker. Vi gir deg skreddersøm etter individuelle ønsker.


Jordnært, organisk, sanselig, visjonært

Få hele gården for dere selv!
Vertskapet tilrettelegger for ledersamlinger, møter, konferanser, selskap og events av høy kvalitet. Om ønskelig kan hele gården bookes eksklusivt til ditt firmaarrangement.

Møterom med pusterom
På låven jobber du i moderne og luftige møtelokaler. Uformell mingling i vakre omgivelser inne og ute i den storslåtte naturen. Utsikten, naturen, gårdsmiljøet og frisk luft former innholdet. Sammen skaper vi gode minner.

Ekte opplevelser til alle årstider
Gårdsmiljøet er en perfekt ramme for fester og events. Enten du skal arrangere bryllup, jubileum, kick-off eller et større selskap – hos oss kommer atmosfæren nesten av seg selv. Ekte og ujålete med naturen som kulisser. På den store dagen får dere hele låven til disposisjon.

Uteområdene har direkte inngang til låven og peisestua som er et lunt sted for mingling, vielse, mottakelse og velkomstdrink.

Vi storkoste oss på ledersamling på Helgaker Gård! Det var god kommunikasjon hele veien, og Knut sørget for kjempefine og morsomme teambuilding-aktiviteter for oss. I tillegg, ligger gården flott til og det var deilig å komme seg litt ut av byen. Deler av gruppen vår kom fra andre steder i Europa, og de satt ekstra stor pris på både beliggenheten, aktivitetene og vaflene som ble servert mellom møtene. Et besøk til Helgaker Gård anbefales på det varmeste!


- Marianne Christiansen, Visma InSchool