Møter og events på en levende gård

Vi legger til rette for at ideer og nye perspektiver gror godt, jordnært og organisk. Du får veksling mellom hvile og aktivitet i akkurat det tempoet du foretrekker. Vi gir deg skreddersøm etter individuelle ønsker.


Jordnært, organisk, sanselig, visjonært

Møterom med pusterom
På låven jobber du i moderne og luftige møtelokaler. Uformell mingling i vakre omgivelser inne og ute i den storslåtte naturen. Utsikten, naturen, gårdsmiljøet og frisk luft former innholdet. Sammen skaper vi gode minner.

Ekte opplevelser til alle årstider
Gårdsmiljøet er en perfekt ramme for fester. Enten du skal arrangere bryllup, jubileum, kick-off eller et større selskap – hos oss kommer atmosfæren nesten av seg selv. Ekte og ujålete med naturen som kulisser. På den store dagen får dere hele låven til disposisjon.

Uteområdene har direkte inngang til låven og peisestua som er et lunt sted for mingling, vielse, mottakelse og velkomstdrink.

Få hele gården for dere selv!
Vertskapet tilrettelegger for ledersamlinger og lederutviklingsprogrammer av høy kvalitet. Om ønskelig kan hele gården bookes eksklusivt.

Ta naturen inn!
Bli med på en meditativ opplevelse i naturen med naturkunnskaps-berikelse anført av våre ambassadører Hessen og Skårderud.