Våre spisesteder

Vi har stor plass her på gården og mange ulike lokaler og restauranter. Det betyr en variert og spennende variasjon, uansett om du er her på en konferanse, et møte, en firmatur eller et privat event.

Råvarer i sesong er vår spesialitet, og skreddersøm vårt mantra. Helgaker er mer enn en gård og et landskapshotell. Det er en opplevelse!

Frokosten serveres med panoramautsikt til det vakre kulturlandskapet, i restaurant Utsikten. Vi ønsker god morgen med er fersk, sunn og energirik frokost slik at du kan starte dagen med den gode magefølelsen.

Hverdag eller fest, Fjøset er alltid en sikker vinner! Lunsj, middag, ettermiddagste eller aperitiff? Dette lokale passer til så mangt, og gir garantert en hyggelig ramme rundt ethvert måltid.

Bækkestua er vår nye restaurant og har allerede rukket å bli et populært samlingssted for middag og de gode samtaler. Her er det grilling hele året og høyt under taket! Grillen fremstår som et smykke og midtpunkt, og danner rammen når grupper samles til et godt måltid. Trepaneler fra vertskapets gamle hytte på Lygna gir restauranten autentisk preg og er opphav til restaurantens navn. Her er det kos og stemning. La kvelden vare!

Velkommen til bords!

105258