Vi tilbyr

Vi har en levende gård og inviterer gjestene våre til å bli kjent med oss og driften. Vi skaper rom for refleksjon og ro i vakre omgivelser.

Møter & Eventer

Jordnært, organisk, sanselig, visjonært

På låven jobber du i moderne og luftige møtelokaler. Uformell mingling i vakre omgivelser inne og ute i den storslåtte naturen. Utsikten, naturen, gårdsmiljøet og frisk luft former innholdet. Sammen skaper vi gode minner.

På Helgaker Gård legger vi til rette for at ideer og nye perspektiver gror godt, jordnært og organisk. Du får veksling mellom hvile og aktivitet i akkurat det tempoet du foretrekker.

Lokalene er utstyrt med prosjektor/lerret eller storskjerm (TV) for direkte oppkobling fra laptop. Noen lokaler har fastmonterte lydanlegg, i andre tilpasser vi utstyret etter dine behov. Flipovere og rikelig forbruksmateriell for effektive arbeidsdager fins alltid tilgjengengelig på låven.

Vertskapet tilrettelegger for ledersamlinger og lederutviklingsprogrammer av høy kvalitet. Om ønskelig kan hele gården bookes eksklusivt.

I alle husene på Helgaker Gård får du tilgang til fiberbredbånd med effektive aksesspunkter som sikrer stabilt og raskt nett.

Helgaker 01
På låven jobber du i moderne og luftige møtelokaler.

Selskap

Idyllisk, harmonisk, naturskjønt

Naturens palett speiler årstidenes farger og nyanser. Midt i dette maleriske kulturlandskapet finner du Helgaker Gård. Vi har utsyn mot elver, innsjøen, frodige enger, bølgende kornåkre og grønne topper.

Gårdsmiljøet er en perfekt ramme for fester. Enten du skal arrangere bryllup eller et større selskap – hos oss kommer atmosfæren nesten av seg selv. Ekte og ujålete med naturen som kulisser. På den store dagen får dere hele låven til disposisjon.

Uteområdene har direkte inngang til låven og peisestua som er et lunt sted for mingling, vielse, mottakelse og velkomstdrink.

Den staselige spisesalen ligger i fjøset, her serverer vi deg festmiddagen. Gjennom glassvegger i spisesalen, kan du følge med på kokker i arbeid på kjøkkenet.

Etter middag forflytter du deg til storsalen, stuer og barområdet opp i etasjene​. Til et atmosfærisk miljø med høy trivselsfaktor.

Vi tilbyr deg også et unikt chambre separee - et separat rom der færre gjester kan nyte mat og drikke uforstyrret.

Konfirmasjon 136 NY
Gårdsmiljøet er en perfekt ramme for fester.

Mat & drikke

Raust, rent, smakfullt, kortreist

På Helgaker Gårdshotell gir vi deg ekte opplevelser i et levende gårdsmiljø.

Vi er godt i gang med økologisk landbruk og gleder oss til reisen videre.

«Vi er kornbønder og driver husdyrproduksjon. Besetningen vår består av 15 Aberdeen Angus med annen generasjon avkom, totalt har vi 35 storfe som er et maksimum av hva gården kan bære. I tillegg driver vi hagebruk, og dyrker litt poteter og grønnsaker. Sorte åkerbønner som består av 30 prosent protein (norsk soya fôr) er en ny satsing på gården. På sikt ønsker vi at sorte åkerbønner skal erstatte brasiliansk soya fôr. Vi har satt av 20 dekar til dette formålet og resultatet er lovende. Helgaker Gård er den eneste gården på Hadeland som prøver ut denne veksten. Åkerbønnen er varmekjær og har fått den beste jorda på gården. Der vokser og trives den utmerket uten sprøyting og gjødsling. Arealet er meldt inn til Debio for økologisk dyrking. Debio er et kvalitetsstempel som viser at vi på Helgaker Gård bryr oss om dyra våre, jorda og vekstene vi dyrker.

Våre menyer tar utgangspunkt i gårdens egen produksjon kombinert med lokale råvarer, samt mat- og drikke fra vårt terroir på Hadeland. Vi tilbyr varierte menyer, alt fra tradisjonell bondekost til mer eksotiske retter med inspirasjon fra ulike verdensdeler. Vi har alle rettigheter.»

Kopi av konfirmasjon 126
Våre menyer tar utgangspunkt i gårdens egen produksjon kombinert med lokale råvarer.

Bo godt

Stillhet, fuglekvitter, frisk luft, blonder og sjarm

Gårdens 30 gjesterom og bad ble pusset opp i 2020. Hvert rom har sitt særpreg og sin spesielle sjarm. De varierer i størrelse, innredning og estetisk uttrykk. Noen av de største rommene har to separate senger. Totalt har vi 50 gjestesenger til disposisjon på gårdshotellet. Åpne vinduet og slipp naturen helt inn.

080727 FSF023
Hvert rom har sitt særpreg og sin spesielle sjarm.

Se våre sider på Facebook og TripAdvisor